پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
2816
-
الف
+

پنج کشور دیگر نمایندگان خود را به اسکار معرفی کردند

پنج کشور اسپانیا، ایرلند، یونان، مجارستان و اتریش فیلم‌های خود را به آکادمی اسکار معرفی کردند.

پنج کشور اسپانیا، ایرلند، یونان، مجارستان و اتریش فیلم‌های خود را به آکادمی اسکار معرفی کردند.

به گزارش آی‌فیلم به نقل از خبرگزاری ایسنا، کشورهای اسپانیا، ایرلند، یونان و اتریش فیلم‌های برگزیده خود را برای حضور در بخش بهترین فیلم خارجی جوایز اسکار به آکادمی معرفی کردند.
سینمای اسپانیا که پیش از این، چهار بار موفق به کسب جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی شده، امسال یک فیلم اولی را نماینده خود در این رویداد سینمایی کرده است. فیلم «تابستان ۱۹۹۳» اولین ساخته بلند سینمایی کارلو سیمون این فرصت را پیدا کرده تا نماینده سینمای اسپانیا در اسکار ۲۰۱۸ شود. این فیلم پیش از این، جایزه بهترین فیلم و بهترین فیلم اول را در بخش «Generation Kplus» جشنواره برلین از آن خود کرد و داستان آن درباره کودک یتیمی از کاتالون است که در سال ۱۹۹۳ پس از درگذشت مادرش برای زندگی نزد خانواده عمویش می‌رود.
اما اتریشی‌ها امسال نیز ترجیح دادند یک کارگردان سرشناس را نماینده خود در اسکار معرفی کنند. فیلم «پایان خوش» جدیدترین ساخته میشائیل هانکه است که امسال در جشنواره فیلم کن رونمایی شد و البته در مقایسه با اثر قبلی او چندان مورد اقبال قرار نگرفت. «پایان خوش» اولین ساخته هانکه پس از فیلم «عشق» است که در سال ۲۰۱۲ موفق به کسب جایزه نخل طلای بهترین فیلم از جشنواره کن و اسکار بهترین فیلم خارجی‌ زبان شد و در گیشه جهانی نیز به فروش ۳۴ میلیون دلار دست یافت.
یونان و ایرلند نیز به ترتیب با فیلم‌های «میدان آمریکا» ساخته یانیس ساکاریدیس و «آوای گرانیت» به کارگردانی پَت کالینز در این رویداد سینمایی حاضر خواهند شد.

«در جسم و روح» ساخته «ایلدیکو انیدی» برنده خرس طلای بهترین فیلم شصت و هفتمین جشنواره فیلم برلین نیز نماینده سینمای مجارستان در اسکار پیش رو است. این فیلم داستان عجیب و غریبی را در یک کشتارگاه در بوداپست پایتخت مجارستان حکایت می‌کند. دو انسانی که با هم پیوند روحی دارند، یا به اصطلاح دو جسم و یک روح اند، متوجه می‌شوند که شب‌ها خواب‌های یکسان می‌بینند. این فیلم جایزه کلیسای جهانی جشنواره برلین به‌عنوان بهترین فیلم معنوی را نیز از آن خود کرد.

پیش از این، کشورهای جمهوری آذربایجان، بلژیک، بوسنی و هرزگوین، کرواسی، جمهوری دومنیکن، استونی، فنلاند، گرجستان، آلمان، یونان، مجارستان، عراق، ایرلند، ژاپن، لتونی، لبنان، لیتوانی، لوکزامبورگ، نپال، هلند، نروژ، فلسطین، رومانی، صربستان، کره جنوبی، سوئد، سوئیس، تایلند، ترکیه، اوکراین و ونزوئلا نمایندگان خود را به آکادمی اسکار معرفی کرده‌اند.
سال گذشته، در مجموع ۸۵ کشور در شاخه بهترین فیلم غیرانگلیسی جوایز سینمایی اسکار رقابت کردند که در نهایت فیلم «فروشنده»ساخته اصغر فرهادی از ایران برنده اسکار خارجی شد.
مراسم نودمین دوره جوایز سینمایی اسکار روز چهارم مارس (۱۳ اسفند) برگزار خواهد شد.


ه خ/ط ه

نظر شما
ارسال نظر